Foto fra FOODFANATIC THAI af Sarah Coghill
Engang hadede jeg fisk. Det skyldes vist et kulinarisk traume, jeg kan spore tilbage til barndommens sønderkogte nytårstorsk. Heldigvis blev et besøg i min mors hjemland enden på mit anstrengte forhold til fisk. I Thailand formår man nemlig at lave nogle fantastiske smagskombinationer med de thailandske råvarer og alt det lækre fra havets spisekammer.
Efter ønske fra flere kommer næste madkursus til at tage afsæt i havets verden. Vi skal både lege med skaldyr og flere slags fisk med asiatisk tvist i både dampet og stegt form (blandt andet en variant af en enkelt opskrift fra Foodfanatic THAI). Efter endt madlavning sætter vi os til bords og nyder maden i fællesskab. Aftenen er naturligvis ikke komplet uden det sidste søde punktum, som bliver en lækker sommerlig isdessert med eksotisk tvist. I alt kommer vi igennem 4-5 skønne opskrifter.
Jeg er selv kæmpe fan af oplevelsesgaver, og et madkursus som julegave viste sig at være et stort hit. Der er naturligvis mange andre anledninger til gavegiveri (fødselsdage, konfirmationer mv.), så derfor tilbyder jeg atter at sende et gavekort til de, der måtte ønske at give et madkursus i gave.
Praktisk info
Dato: Torsdag den 11. juni klokken 17-21
Hvor: Bisquitfabrikken, Jægersborggade 20, København N
Pris: kr. 750,- (prisen inkluderer drikkevarer)
Tilmeldelse via mail på: foodfanatic @ foodfanatic.dk (uden mellemrum rundt om @ )
Ps. Husk at medbringe et forklæde