Indlægget er sponseret af SuperBrugsen
I dag er det blevet tid til andensidste afsnit i rækken af mine tv-udskejelser som en del af SuperBrugsens projekt Mig og min mad, som jeg og en række bloggere har været en del af gennem den seneste tid. Jeg håber, at I har nydt at få et kig ind i mit private (og lillebitte) køkken på 4. sal.
Denne gang har jeg endnu engang inviteret min skønne søster Christina med ind i køkkenet, for når vi er sammen, handler det rigtig ofte om mad. Jeg får den dag i dag jævnligt opkald fra hende, når hun er ude at handle ind til en af mine opskrifter, på samme måde som jeg så ofte har ringet vores mor med spørgsmål til den ene eller den anden ret fra barndomshjemmet. Mad er virkelig fantastisk til at knytte folk sammen – og som her selv når man desværre for ofte befinder sig i hver sin landsdel.
Det er også blevet tid til at finde en vinder i konkurrencen om et eksemplar af min kogebog Foodfanatic Thai. Et stort tak til alle jer, der har deltaget. Vinderen blev Michael Høgenhaug Poulsen (send mig lige din adresse på foodfanatic @ foodanatic.dk – uden mellemrum – så sørger jeg for, at der kommer et eksemplar i din retning.
Få yderligere inspiration på Mig og Min Mad, og husk at du altid kan tilmelde dig på You Tube-kanalen, så du ikke går glip af det, når der kommer nyt.
I dagens anledning laver jeg endnu en af mine favoritter fra thaikøkkenet, som er en slags ”salat” med kød, løg og urter. Den viser på fornemst vis thaikøkkenets leg med flere forskellige grundsmage. Du finder opskriften lige her.