Bagte æg med chorizo, chilibønner, tomat og queso fresco
Lækker og nem ret til brunch- eller frokostbordet med bagte æg med bønner, krydret chorizo og mexicansk friskost.
5 fra 1 stemme
Servings: 4personer
Forberedelse15 minuttermin
Tilberedelse25 minuttermin
I alt40 minuttermin
Ingredients
1løg
4fedhvidløg
200ghel chorizo
1tsk.paprika
1tsk.chilipulver
1tsk.tørret oregano
1dscherrytomater
1dskidneybønner
3-4æg
Olie til stegning
100gqueso fresco((mexicansk friskost - kan udelades))
Friske urter til pynt((fx oregano))
Fremgangsmåde
Pil og hak løg og hvidløg. Skær chorizo i 1 cm tykke skiver. Varm lidt olie på en pande og sauter først chorizoen i et par minutter. Kom løg og hvidløg ved og sauter videre, til løgene er klare. Tilsæt paprika, chilipulver, oregano, cherrytomater og bønner. Mos et par af tomaterne med grydeskeen. Lad det hele simre ved svag varme i cirka 10 minutter under låg. Smag til med salt og peber.
Hvis din pande ikke kan gå i ovnen, så overfør indholdet til et ovnfast fad af passende størrelse. Lav et par fordybninger i saucen og slå æggene ud. Sæt fadet i en 225 grader varm ovn i cirka 10 minutter, til æggehviderne er faste.
Smuldr osten over panden og pynt til sidst med friske urter.