Skøn BBQ sauce og marinade til både kyllingelår- og vinger, oksebøffer og spareribs og koteletter. Opskriften giver cirka 5 dl færdig barbecue sauce.
4,72 fra 7 stemmer
Servings: 8
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse5 minuttermin
I alt10 minuttermin
Ingredients
2,5dlketchup
0,5dlgod eddike((fx æblecider- eller sherryeddike))
1,5dllys eller mørk muscovadosukker eller brun farin
2spsksoja((kan udelades))
1tskhvidløgspulver
2tskpaprika
1tskchilipulver
1tsksalt
1spskhot sauce((kan udelades))
Noter
Skal den kunne holde sig op til 2 uger på køl, så kom den evt. på et steriliseret syltetøjsglas, mens den endnu er varm. Saucen kan også fryses.Du kan bruge flere forskellige slags hot sauce til opskriften her som eksempelvis Tabasco.
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne i en gryde og giv BBQ saucen et opkog.
Lad den køle af, før du bruger den til at marinere eksempelvis kylling, lam, gris og oksekød.