Nem opskrift på de lækreste enchiladas med oksekød, peberfrugt og bønner toppet med tomatsauce og revet ost. Jeg har her brugt en rest kødsovs, men du kan også lave den fra bunden - se noter i teksten over opskriften.
5 fra 3 stemmer
Servings: 4personer
Ingredients
Ca. 400- 500 g kødsovs
1ds. bønner(fx kidney, sorte bønner eller et mix)
1tsk.spidskommen
1tsk.oregano
Stødt chilipulver efter smag
1-2peberfrugter
1lille rødløg
Olie til stegning
8 tortillas
1-2dlfærdig tomatsauce
150grevet ost
Evt. hakket koriander eller persille til pynt
Evt. hakket rødløg til pynt
Evt. snittet chili til pynt
Fremgangsmåde
Lun kødsovsen i en gryde sammen med bønnerne, og krydr med spidskommen, oregano og chili. Sæt den til side.
Skær peberfrugterne i strimler. Pil rødløget, halvér det, og skær det i tynde både. Sautér begge dele på en pande i olie ved jævn varme i et par minutter, til løgene er klare.
Fordel kødsovs og grøntsager i tortillas, og læg dem med lukningen nedad i et ovnfast fad. Dryp tomatsauce over, og top til sidst med revet ost.
Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i cirka 15 minutter, til osten er smeltet og gylden.
Pynt med urter, rødløg og/eller chili, og nyd evt. de varme enchiladas med en god salat.