Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Fiskefilet deluxe med tatarsauce
Ingen bedømmelser endnu
Servings:
4
personer
Ingredients
1
skalotteløg eller ½ lille løg
1
drueagurk
2
spsk
kapers + lidt til pynt
1
bdt. dild
1,5
dl
god mayonnaise
1
spsk
citronsaft
4
rødtungefileter
(kan erstattes med fileter af andre fladfisk)
1
æg
2
dl
hvedemel
2
dl
rasp
4
spsk.
smagsneutral olie
50
g
smør
Salt og peber
Fremgangsmåde
Hak løg, drueagurk og kapers, og pluk dilden (reserver lidt dild til pynt). Bland det med mayonnaise, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Vend fiskefileterne i mel, dernæst i pisket æg og til sidst rasp. Steg dem gyldne på en varm pande i olie og smør i ca. 2-3 minutter på hver side.
Krydr med salt og peber og anret på smurt rugbrød. Top med tatarsauce samt evt. lidt dild og kapers.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest