Grillede jomfruhummere med hvidløg, koriander og lime
Helt vildt simpel, men vanvittig lækker opskrift på grillede jomfruhummere i asiatiske klæder.
5 fra 1 stemme
Servings: 4personer
Ingredients
1kgjomfruhummere
2spsk.olie
Friskkværnet sort peber
1-2fedhvidløg
1grøn chilipeber((med eller uden kerner))
2spsk.sukker
2spsk.fiskesauce
1-2limes
½bdt. koriander
Fremgangsmåde
Flæk jomfruhummerne på langs, og fjern den sorte tarmstreng. Pensl med olie, og drys med peber.
Knus hvidløg og chilipeber i en morter, og vend sukker og fiskesauce i. Rør, til sukkeret er opløst, og smag til med limesaft. Snit korianderen fint, og vend det i dippen.
Grill de flækkede jomfruhummere på skalsiden i 2-3 minutter, og servér dem med korianderdippen.