Skøn opskrift på hjemmelavede træstammer. Brug dine kagerester eller lav eller køb en kage til formålet.
5 fra 5 stemmer
Servings: 12stk.
Ingredients
500gkagerester
100grevet marcipan
3spsk.kakaopulver
3spsk.hindbærmarmelade
Rom eller romessens efter smag
1nip salt
Pynt
275gmarcipan
125gflormelis
40gglukosesirup
100gmørk chokolade
Fremgangsmåde
Blend kageresterne, og rør dem grundigt sammen (gerne i røremaskine) med revet marcipan, kakaopulver og hindbærmarmelade. Smag til med rom eller romessens samt et nip salt. Sæt massen på køl i cirka 30 minutter.
Del kagemassen i to, og rul den ud til to aflange pølser.
Rør marcipanen (gerne i røremaskine) sammen med flormelis og glukosesirup. Del den i to, og rul dem ud mellem to stykker bagepapir til aflange rektangler, der passer til kagemasse-pølserne. Skær dem evt. til, og vikl dem om kagemasse-pølserne. Skær dem ud i en passende størrelse.
Hak og smelt chokoladen over vandbad. Dyp træstamme-enderne i dem, og sæt dem på et stykke bagepapir, til chokoladen har sat sig.