Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Hjemmelavet shawarma med krydret lam, spidskål og hummus
Lynhurtig og velsmagende hjemmelavet shawarma. Pas på, retten kan hurtigt blive vanedannende.
5
fra
2
stemmer
Servings:
4
personer
Ingredients
1
lille spidskål
½
rødløg
½
bdt. koriander
2
spsk.
olivenolie
2-3
spsk.
limesaft
1
nip sukker
400
g
lammekød i strimler
(fx kølle)
Olie til stegning
1
spsk.
shawarma-krydderi
2
dl
hummus
4
fladbrød
Salt, peber
Fremgangsmåde
Snit spidskålen og rødløget fint, og hak korianderen groft. Vend alle tre dele med olivenolie, limesaft, sukker, salt og peber.
Varm lidt olie på en pande, og brun kødet sammen med shawarma-krydderi. Smag til med salt og peber.
Lun fladbrødene, og smør dem med hummus. Top med spidskålssalat og krydret lam.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest