Denne kanapé er god som en lille bid inden den egentlige middag, men man kan også vælge at servere den som forret sammen med en simpel, grøn salat vendt med lidt olie og eddike.
Ingen bedømmelser endnu
Servings: 10personer
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse10 minuttermin
I alt20 minuttermin
Ingredients
et par skiver koldrøget laks
½baguette
200gflødeost
friske krydderurter(- gerne persille, dild og purløg)
2spskcitronsaft
Salt, peber
1lille rødløg
Dild til pynt
Fremgangsmåde
Skær brødet i tynde skiver, og rist det i en varm ovn, indtil det er sprødt. Lad det køle af. Rør flødeosten med hakkede krydderurter og citronsaft, inden den smages til med salt og peber. Fordel det på brødskiverne, eventuelt ved hjælp af en sprøjtepose, og top med små stykker laks. Hak rødløget, og fordel en smule ovenpå laksen sammen med frisk dild.