”Kødboller” med pasta, rucolapesto og cherrytomater
3,67 fra 3 stemmer
Servings: 2
Ingredients
Rucolapesto
1fedhvidløg
40gparmesan
50grucola
40gcashewnødder
Ca. 1 dl olivenolie
Resten
200gpasta
1pakke kødboller fra Vegetarian Butcher
Olie til stegning
100gcherrytomater
Lidt rucola til pynt
Revet eller høvlet parmesan
Salt, peber
Noter
Skal det gå lidt stærk, så kan man sagtens bruge en færdiglavet pesto og tomaterne fungere også fint i deres rå format.
Fremgangsmåde
Rucolapesto
Pil hvidløget, og riv parmesanen. Blend begge dele sammen med rucola, cashewnødder og nok olivenolie, til det blenderen vil køre rundt. Smag til med salt og peber.
Resten
Steg ”kødbollerne” i olie på en pande i ca. 6 minutter ved svag til jævn varme, til de tager farve på alle sider.
Halvér cherrytomaterne.
Vend pastaen sammen med pesto, cherrytomater og ”kødboller”. Top til sidst med rucola og parmesan.