Nem opskrift på medister i nye klæder. Opskriften her er inspireret af det britiske køkken, hvor man ofte sætter æble sammen med svinekød.
Ingen bedømmelser endnu
Servings: 4
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse25 minuttermin
I alt35 minuttermin
Ingredients
1 kgkartofler
600gmedister((se note))
2madæbler
2rødløg
½bdt. salvie
Salt, peber
Noter
Du kan eventuelt erstatte medisteren med pølser. Brug da gerne, hvis muligt, den tykke slags for det bedste resultat.
Fremgangsmåde
Skræl eller skrub kartoflerne, skær dem i både, og kog dem møre. Lad dem køle af.
Steg medisteren langsomt i fedtstof ved svag varme, til den er helt gennemstegt. Lad den køle af en anelse, og skær herefter i skrå skiver.
Halver løgene, og skær dem i skiver. Skær æblerne i tern. Sautér begge dele i smør på en pande ved jævn varme i ca. 5 minutter, og tilsæt kartofler, medisterpølse og salvie. Steg videre et par minutter, og smag til med salt og peber.