Ovnbagte laksefileter med grønt urtesmør med hvidløg, rasp og bredbladet persille.
5 fra 1 stemme
Servings: 4personer
Ingredients
2fedhvidløg
½bdt. bredbladet persille
2skiverdaggammelt lyst brød eller tilsvarende mængde rasp
100gblødt smør
2spsk.pinjekerner
4 laksefileter
Salt, peber
Fremgangsmåde
Pil hvidløg og pluk persillen. Blend begge dele med brødet, og rør det til sidst i det bløde smør sammen med halvdelen af pinjekernerne. Krydr med salt og peber.
Læg laksebøfferne i et ovnfast fad, og top med smørblandingen og til sidst resten af pinjekernerne. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i cirka 10-12 minutter, til laksen lige akkurat er gennemstegt. Bemærk, at stegetiden kan variere alt efter tykkelsen på laksebøfferne og den enkelte ovn.
Nyd laksebøfferne med en god salat og dine favoritkartofler.