Pocheret æg med portobellosvampe, spinat og rødløg
5 fra 1 stemme
Ingredients
1stkæg
1eddike(sjat)
1portobellosvamp(eller en god håndfuld champignon)
olie( til stegning)
2spinatblade(gode håndfulde)
1rødløg(lille)
1spsk.østerssauce(kan udelades)
Salt
peber
Fremgangsmåde
Bring en gryde med vand i kog og tilsæt eddike. Hæld ægget i en lille skål. Lav en cirklende bevægelse med en grydeske i det simrende vand, så der dannes en lille hvirvelstrøm, og hæld forsigtigt ægget i. Fold hviden ind over blommen med en ske. Lad ægget simre i ca. 3 minutter og tag det op. Skær ægget til, så det ser pænt ud.
Skær svampen i skiver og steg med rødløg i lidt fedtstof på en varm pande eller wok, til det begynder at tage farve. Tilsæt spinat og rør, til det falder sammen. Tilsæt østerssauce, salt og peber.
Servér det pocherede æg ovenpå de stegte grøntsager.