Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Salat med bagte jordskokker, rucola, pinjekerner og pesto
4,80
fra
5
stemmer
Ingredients
1
kg
jordskokker
Olie
25
g
pinjekerner
65
g
rucola
½
glas pesto
(ca. 75 gram)
Parmesanflager til pynt
Salt, peber
Noter
Du kan evt. udskifte nogle af jordskokkerne med andre rodfrugter som knoldselleri, pastinakker eller persillerødder.
Brug gerne persille- eller basilikumspesto til salaten.
Fremgangsmåde
Skrub jordskokkerne rene, og skær dem i grove skiver.
Vend dem med olie, salt og peber, og fordel dem i et ovnfast fad.
Steg dem gyldne og sprøde i ovnen ved 200 grader i cirka 30-40 minutter.
Rist pinjekernerne på en tør pande, til de tager farve.
Vend jordskokkerne med pesto, og anret dem på et fad sammen med rucola og pinjekerner.
Top til sidst med parmesanflager.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest